preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Mljet" Babino Polje

Login

Brojač posjeta
Ispis statistike od 18. 5. 2021.

Ukupno: 2239
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Upute MZO uz organizaciju nastave na daljinu
Autor: Sanja Lazo, 13. 3. 2020.

Od ponedjeljka 16. ožujka počinje nastava na daljinu.


Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizirati će u suradnji sa Hrvatskom televizijom na 3. programu nastavu za učenike razredne nastave prema kurikulumima i nastavnim programom svaki dan u sljedećim terminima pod nazivom Škola na trećem:

1. razred OŠ - 8:00 -10:00 h

2. razred OŠ - 10:00-12:30 h

3. razred OŠ - 13:00 - 16:00 h

4. razred OŠ  - 16:00 - 19:00 h

Za učenike predmetne nastave svaki dan će biti definiran raspored i pripremljeni sadržaji za online nastavu za osnovni paket predmeta od 4 do 5 sati na dan. Sadržaji će ukjlučivati videosnimku predavanja i dodatne materijale.

Dodatno Sporttska televizija će emitirati nastavne sadržaje za predmetnu nastavu u razdoblju od 8:00 - 14:00 sati. 

Za sve učenike online nastava počinje u ponedjeljak , 16. ožujka prema rasporedu koji će odrediti MZO i koji će biti objavljen na mrežnim stranicama škole.

Prisutnost učenika na nastavi prati se preko njihovih aktivnosti u "virtualnim učionicama" u glavnom izborniku pod VIRTUALNE UČIONICE.

Učenici trebaju aktivirati svoj aai@edu račun na Office365 platformi (na stranici https://office365.skole.hr)  kako bi mogli pristupiti aplikaciji Teams za virtualnu učionicu čije su poveznice u nastavku. Ukolliko učenik nema ispravan AAi identitet  (ime.prezime@skole.hr) potrebno je javiti se u školu radi dobivanja računa i lozinke.

Mailom:  sanja.lazo@gmail.com ili telefonski 0989628212

 
Za učenike razredne nastave koje za koje roditelji ne mogu organizirati nadzor kod kuće, ravnateljica škole dužna je osigurati prihvat uz napomenu kako za njih neće biti organizirana nastava te će također pratiti nastavu putem obrazovnih sadržaja na HRT 3 ili će sudjelovati na nastavi na daljinu uz praćenje nastavnika.
Za učenike razredne nastve koji ne mogu ostati kod kuće za ponedjeljak 16. ožujka biti će organiziran prijevoz, a daljnje upute oko prijevoza dobiti ćemo u ponedjeljak 16. ožujka te Vas pravovremeno izvijestiti. 
Mole se roditelji učenika predmetne nastave koji nemaju informatičku opremu, odnosno neće moći pratiti nastavu putem digitalnih sadržaja,  da se jave na tel: 0989628212 Sanja Lazo kako bismo organizirali posuđivanje iste od strane škole.
 
Za sve informacije možete se obratiti razrednicima ili ravnateljici škole, te Vas molimo da pratite obavijesti koje ćemo objavljivati na službenim stranicama škole.
Unaprijed zahvaljujem na razumijevanju,
Sanja Lazo
ravnateljica
 


Priloženi dokumenti:
Upute_za_Office365_aktivaciju.pdf (697.54 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju