preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Mljet" Babino Polje

Login

Brojač posjeta
Ispis statistike od 18. 5. 2021.

Ukupno: 2175
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
DAN ŠKOLE
Autor: Sanja Lazo, 3. 6. 2021.

Dragi roditelji, bake, djedovi, mještani...svi!

Iako nam je ova godina bila malo manje turbulentna nego prošla, ipak Vas nismo mogli ugostiti i pokazati što smo sve radili i čime se sve možemo pohvaliti. Zato smo pripremili malu online priredbu sa našim učenicima.

 


Prvo počinjemo sa našom malom područnom školom....Učenici  prvog, drugog i trećeg razreda uče, rade, šeću, skupljaju smeće ali i čuvaju mljetsku tradiciju. Kako?Trebate partnera za ples?

Učenici prvog i trećeg razreda pripremili su pravu malu razrednu priredbu. Zavirite u njihov razred....Poželjet ćete se opet vratiti u školske klupe.

Učenici drugog i četvrtog razreda odsvirati će hrvatsku tradicijsku pjesmu Zeleni Juraj, malo će Vam pokazati što su naučili na talijanskom, a kako tek programiraju....Ne zaboravimo i na ovogodišnju pobjednicu u čitanju naglas: Roza čestitamo! Doduše, oni se najviše vole "skitati" sa svojom učiteljicom Marijanom. Pogledajte gdje su sve bili!

Učenici petog razreda, osim što sa učiteljicom likovnog uljepšavaju zidove i panoe naše škole, lijepo i pjevaju. Poslušajte ih! Posebno smo ponosni na učenicu Luciju Sršen koja je sudjelovala na županijskom natjecanju iz likovnog i osvojila 6. mjesto. Bravo Luce!

Šestaši baš ne vole kada ih se snima.... malo smo ih uhvatili u radnoj atmosferi na satu glazbenog iako su jako vrijedni i kreativni i u recitiranju i likovnom stvaralaštvu. Slike govore više od riječi....A tek kad vidite našeg turističkog vodiča! 
 
Sedmaši će vas ostaviti bez teksta!  Nećemo ih najavljivati, neka bude iznenađenje. No svakako ćemo se podsjetiti na njihove ovogodišnje uspjehe u županijskim i školskim natjecanjima. Najviše smo čestitali Marku Marketu koji je osim osvojenog drugog mjesta na županijskom natjecanju iz hrvatskog, osvojio i prvo mjestu u školskom natjecanju iz čitanja naglas. Čestitke i Petri, Moniki i Nikoli. Razred za pet plus!
 
A kako kažu, šećer na kraju.. Naši osmaši! Već im je dosta škole i učitelja i svega. Samo im nogomet nikada neće dosaditi. Zato su uživali u sportskim natjecanjima povodom Dana škole! Oprostiti će se sa nama kratko Antonio Bašica, Bruno Benković, Niko Gašpar, Jure Šijaković, Toni Repanić, Franzi Nodilo i Paulo Marković.
Dragi osmaši, puno sreće na upisima i u srednjoj školi! 
 
Hvala svima koji su sudjelovali, učiteljicama, učiteljima, psihologinji Ivi, djeci i posebno učitelju informatike Matu Hazdovcu!
PRIPREMITE SE I UŽIVAJTE!
 

goveđari - https://youtu.be/dc11JOsvgtU

1 i 3 - https://youtu.be/4kSptP5cpgM

2 i 4 - https://youtu.be/0R8OOinIjZE

5 - https://youtu.be/gHpgl9Xp4AM

6 - https://youtu.be/cNgJW5wxjo4

7 - https://youtu.be/ohynEPxt840

8 - https://youtu.be/bWqsIgMUGaM

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju